040 Loodgieter is specialist op het gebied van sanitair en keukens: het installeren van een nieuwe keuken, het renoveren van een toilet, het verhelpen van de lekkende kraan in de badkamer of het verplaatsen van de waterleidingen, we doen het graag. U kunt de badkamer of het toilet snel (weer) gebruiken door hulp van onze sanitair installateur of reparateur.

(Spoed)reparaties en onderhoud

Het gebeurt meestal op momenten dat het totaal niet uitkomt: de keukenkraan lekt, u hebt ineens geen warm water meer of het toilet zit verstopt. In dit soort overlastsituaties zijn wij u snel van dienst. U kunt ons, als dat nodig is, 24 uur per dag bellen. Eén van onze ervaren loodgieters komt dan direct naar u toe om het probleem op te lossen. Of we maken een afspraak om de reparatie uit te voeren.

Badkamer installatie, bouw en advies

Is uw toilet aan vervanging toe? Wilt u de badkamer in uw huis verplaatsen naar een andere kamer of een compleet nieuwe badkamer installatie? Of wilt u een nieuwe keuken laten installeren? Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. Niet alleen verzorgen we voor u de installatie van alle leidingen en onderdelen, zoals de toiletpot, kranen, keukenapparatuur, wastafels en baden. Ook denken we met u mee: we adviseren u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand.

Leveren

Als 040 Loodgieter de installatie van leidingen, meubilair en onderdelen in badkamer of toilet voor u uitvoert, kunnen we alle te installeren onderdelen ook leveren. Dat is handig, u hebt immers maar met één partij te maken.  We zijn leverancier van alle A-merken sanitair. In onze showroom vertellen we u daar graag meer over.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om sanitair en keukens? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in. 

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.