Lekkende radiatorknop vervangen, in één dag

Lees verder

Vervangen van de radiatorknop

Doordat onze klant de lekkage op tijd opgemerkt had konden onze loodgieters snel schakelen.

Alle oude, lekkende radiatorknoppen werden vervangen door nieuwe thermostatische radiatorknoppen. Het debiet werd door onze loodgieters van tevoren gemeten zodat we de juiste ventielen konden plaatsen. Daarnaast werden de dunwandig stalen leidingen met koppelingen vervangen waar nodig en hebben we de Cv-ketel gecontroleerd en bijgevuld.

Onze klant zit er de komende jaren gegarandeerd warmpjes bij.

Hoe ontstaat een lekkende radiatorknop?

Uit ervaring weten wij dat een radiatorknop, ventiel of leiding door ouderdom kan gaan lekken. De lekkage begint meestal druppelsgewijs.

Er ontstaan kleine roestkleurige vlekken op de vloer en als dit niet opgemerkt wordt kan de lekkage snel groter worden. Met alle gevolgen van dien.

Handel snel bij een radiatorknop die lekt

Ben je er op tijd bij? Dan volstaat vaak enkel het vervangen van de radiatorknop.

Maar als de radiatorknop al langer water lekt kan het zijn dat de radiator doorgeroest is. In dat geval moet er een nieuwe radiator besteld en afgehangen worden. Bij langdurige radiatorlekkage bestaat ook de kans dat de Cv-ketel kapot gaat. Waar eerst alleen reparatie van de lekkende radiatorknop nodig was, heb je bij Cv-ketelproblemen meer loodgieterswerk nodig.

Kortom: zorg dat je snel handelt bij een radiatorknop die lekt. Hoe eerder je aan de bel trekt, hoe kleiner de schade. Anders moet u de gehele radiator laten vervangen.

Lekkende radiatorknop? Neem direct contact op!

Heb jij last van een lekkende radiatorknop? Zodra je druppeltjes onder de radiatorknop vindt, weet je dat je zo snel mogelijk hulp in moet schakelen.

Bel ons direct als jouw radiator lekt. Wij komen naar je toe om de lekkage voor je op te lossen. Doordat we ons meestal in de 040 regio bevinden (o.a. als Loodgieter in Eindhoven, Best, Veldhoven, Waalre, Geldrop en Nuenen) kunnen we je spoedig te hulp schieten. Liever eerst een vrijblijvende offerte? We maken er graag een voor je op.

Heb je geen last van een lekkage maar ben je wel nieuwsgierig naar meer loodgieter-verhalen? Bekijk dan ook de rest van onze blog.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×