Mooie besparing: vloerverwarming in combinatie met een boiler

Lees verder

Gecertificeerde 040 loodgieters

Onze zeer goed opgeleide en gecertificeerde loodgieters hebben de oude Cv-installatie verwijderd en afgevoerd. 040 loodgieter heeft een nieuwe hoogwaardige boiler geïnstalleerd in combinatie met een energiebesparend vloerverwarmingssysteem. Ook het leidingwerk van de nog te vernieuwen badkamers, toiletten en keuken werd door de loodgieter professioneel aangelegd. Het hoogwaardige kwaliteit sanitair hebben we ook mogen leveren.

Boiler

Boiler

040 loodgieters uit Eindhoven heeft eerst de oude Cv-ketel werd vervangen door een nieuwe een Itho Daalderop E-boiler 80 mono-3. Deze boiler verwarmt zijn water door elektriciteit, geeft heel snel heel warm water en maakt optimaal gebruik van nachtstroom zodat de energie rekening laag blijft. Door de combinatie boiler met vloerverwarming gestookt op een 2e CV ketel is er door de klant op 040 loodgieters advies gekozen voor een mooie duurzame oplossing, mede gezien de grote warmtevraag van 2 badkamers was een extra boiler noodzakelijk.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Voor het aanbrengen van de vloerverwarming in de woonkamer, badkamer en toiletten werd eerst de betonnen vloer geëgaliseerd, daaroverheen werd een 5 mm dikke waterdichte isolerende polyethyleen multifolie gelegd. Het door 040 loodgieters precies op maat gemaakte bevestigingssysteem waarop de leidingclips aangebracht worden, werd op de multifolie geplaatst. Doordat er gekozen was voor de duurzame, flexibele, elastische 5-laags Pe-Xa vloerverwarmingsbuizen waren de koppelstukken, en verdelers door 040 loodgieter eenvoudig en snel te installeren. De koppelstukken werden middels een hitech perstang in elkaar geperst om lekkages te voorkomen. De plaats van de roestvrijstalen verdeler was van te voren met de loodgieter bepaald zodat de Pe-Xa vloerverwarmingsbuis in het systeem de maximale warmteafgifte kan behalen. Doordat er gekozen is voor vloerverwarming is er in het hele huis een gelijkmatige verdeling van de warmte. Het leefklimaat is daardoor aangenaam en gezond ook bij een lage watertemperatuur. Een fijne bijkomstigheid is ook dat de energierekening met minimaal 15% afneemt.

040 Badkamers

Door de prima samenwerking tijdens deze klus mocht 040 loodgieters ook het tegelwerk zetten en het sanitair leveren en afhangen.

040 Loodgieter

Het juiste adres voor het van aanleggen koud- en warmwatervoorzieningen, installeren van gasinstallaties, vloerverwarmingssystemen, plaatsen en onderhoud van Cv-installaties in Eindhoven en omstreken, vervangen van lekkende kranen of radiatorknoppen, en het afmonteren van een compleet nieuwe badkamer, WC of keuken. Leveren van tegels en sanitair. Vervangen van hemelwaterafvoer en vervangen van dakbedekking. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons door te bellen naar 040-2051882 of mail naar info@040loodgieter.nl

Onze referenties

Dit vond de klant

Onze klanten zijn ons visitekaartje, dus we doen er alles aan hen goed van dienst te zijn. Veel mensen gingen u voor als tevreden klant bij 040 Groep. Wilt u meer weten over hun ervaringen?

Bekijk alle referenties

Odette Herijgers

040 Loodgieter denkt vanaf de eerste plannen goed mee, let zelf goed op duurzaamheid van materialen en komt met alternatieve voorstellen. Nick en Frank letten goed op het vakmanschap van alle mensen die nodig zijn om een klus te klaren. Daarnaast maken ze reële planningen zodat je van te voren weet waar je aan toe bent.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

10

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 10. Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×