040groep eindhoven nieuwe garage studio

Voor een klant, wonend op de Jan van Eyckgracht in Eindhoven, is 040 Loodgieter bezig met een complete verbouwing van de garage. Van deze simpele garage zal een creatieve en tevens effectieve ruimte gemaakt worden. De bewoners kwamen op het idee om hier een studio van te maken. Elke hoek in deze ruimte zal optimaal gebruikt worden. Hier is samen met 040 Loodgieter uit Eindhoven naar gekeken, en zo is een samenstelling opgebouwd. De ruimte waar eerst opslag, een paar fietsen of een scooter stond, gaat omgebouwd worden tot leefruimte waar het warm en woonbaar is.

040 Loodgieter uit Eindhoven zal met een twee wandjes een douche en toilet ruimte maken. Dit zal in de hoek verwerkt worden zodat deze een kleine aparte ruimte wordt en de rest van de kamer optimaal te gebruiken is. 040 Loodgieter uit Eindhoven kwam samen met de bewoners tot het bijzondere idee om boven op deze douche- en toilet ruimte een soort vide te maken waarbij er extra leefruimte wordt gecreëerd, zoals bij wijze bij een hoogslaper. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft vernomen dat de bewoner van plan is daar een bankje neer te zetten en zijn gitaar, zodat hij daar rustig een momentje voor zichzelf kan pakken met zijn muziek. Dat maakt dat er voor de rest van de ruimte nog meer inrichtmogelijkheden zijn. Voor 040 Loodgieter uit Eindhoven was is dit een creatieve en interessante opdracht. De garage zit rechts aan de zijkant van het huis en wordt geopend met een garagedeur, waarbij de gehele zijwand omhoog gehesen wordt. Dit geeft natuurlijk weer een speciaal effect aan de ruimte, een waar 040 Loodgieter uit Eindhoven rekening mee moet houden met het bouwen van de constructie.

040groep eindhoven wand garage

Samenwerken met 040 Loodgieter uit Eindhoven
040 Loodgieter uit Eindhoven is zoals gewoonlijk begonnen met het slopen van bestaande betonvloer en het afvoeren hiervan. We zullen een vloerverwarming gaan plaatsen inclusief pomp. Dan zal 040 Loodgieter uit Eindhoven het leidingwerk voor de douche en wastafel aanleggen. Het drukvat van de bestaande CV ketel zal verlegd moeten worden ten behoeve van de kast. Ook zal 040 Loodgieter uit Eindhoven de bestaande radiator verwijderen. In alle 3 de wanden gaan we electra inslijpen. Er zullen nieuwe kozijnen komen voor op het nieuwe de nieuwe metselwerken. 040 Loodgieter uit Eindhoven zal een cementdekvloer aanbrengen en de gehele ruimte stucadoren. Waarna het metselwerk volgt van de douchemuur en het betegeld mag worden. 040 Loodgieter uit Eindhoven eindigt deze mooie klus met het afhangen van het sanitair.

040groep eindhoven garage electra

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles
Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afwas op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast loodgieter- werk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en klussen.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.