CV aanleggen regio Eindhoven

Een CV is onmisbaar om het thuis lekker warm te hebben en houden. Een CV is de meest gekozen en voordeligste manier om uw huis te verwarmen.

Zo werkt een CV

Trillend op de bank zitten, is niet wat u wilt. Een CV zorgt ervoor dat u het altijd lekker warm hebt. CV is de afkorting van ‘centrale verwarming’. Deze naam komt voort uit het feit dat de warmte centraal wordt opgewekt in plaats van uit allemaal verschillende bronnen. De CV is het hart van de installatie. In de CV-ketel wordt water verwarmd door aardgas. Via leidingen stroomt dit water dan door de radiatoren. Als het water weer kouder wordt, stroomt het terug naar de CV-ketel.

CV laten aanleggen regio Eindhoven

Laat uw CV door 040 Loodgieter aanleggen. Een van onze vakkundige loodgieters komt bij u langs en regelt alles voor u. U heeft hier zelf totaal geen werk mee. Vraag hieronder een offerte op of bel direct via  040-2051882 of stuur een mail naar info@040loodgieter.nl

Of het nu gaat om uw CV aanleggen in Eindhoven, Veldhoven, Oss of waar dan ook, wij zijn u graag van dienst! Wij zijn ook bereikbaar voor onderhoud aan uw CV-ketel in Eindhoven.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  J Bruurs Eindhoven

  040 Loodgieter heeft bij ons afgelopen zomer een inbouwreservoir geplaatst met een sphinx closet, en betegeld. Alles is volgens afspraak gemaakt en netjes achtergelaten. Echt een vakman 1e klas. Tot de volgende keer!

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×