Toilet begane grond-Kappellerstraat

040 Loodgieter uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Veldhoven, wonend in Kapellerstraat Noord, om een extra toilet op de bovenverdieping te plaatsen. Het gezin, met jonge kinderen, had dit huis net gekocht met het gemis aan een wc boven. Hiervoor moest de riolering doorgetrokken worden vanuit het toilet op de begane grond. De toilet op de begane grond was in principe in orde, dus is 040 Loodgieter samen met de klant gaan kijken naar een creatieve oplossing.

Om een aansluiting te maken op de riolering van beneden naar boven moest het bestaande toilet gebroken en verlegd worden. Het bijzondere aan deze bouwconstructie is dat er weinig ruimte was voor een extra toilet, dus heeft 040 Loodgieters uit Eindhoven de wc geplaatst in de trapkast. Onze opgeleide en gecertificeerde loodgieters hebben de leidingen verlegd van de wc beneden naar boven om een toilet te realiseren. De riolering is doorgetrokken via de spouwmuur langs de trap naar boven, waardoor een tweede toilet er boven geplaatst kon worden. De wc op de beneden verdieping hebben 040 Loodgieters omgebouwd zodat de leiding verlegd kon worden en de ruimte groter werd. Hierdoor ontstond de mogelijkheid voor een andere indeling, de ruimte onder de trap werd hiervoor gebruikt zodat de wc doorgebouwd kon worden in de hoek. Achteraf was dit dus een prettige oplossing van 040 Loodgieter uit Eindhoven; eerder ongebruikte ruimte wordt nu gebruikt, een tweede toilet is gerealiseerd én de toilet op begane grond is nu een stuk ruimer! Kortom, noodgedwongen een geluk bij een ongeluk. Voor een gezin met jonge kinderen is het natuurlijk erg fijn op een toilet op de boven etage te hebben. Dankzij 040 Loodgieter uit Eindhoven hoeven de kindjes nu ’s nachts niet naar beneden.

Extra toilet bovenverdieping-Kappellerstraat

Samenwerken met 040 Loodgieter uit Eindhoven.
Bij deze verbouwing heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven het leidingwerk verzorgt. Na wat gepuzzel met de afvoer van de wc hebben onze loodgieters de PVC leidingen ongezien naar beneden weten te krijgen. Nadat de leidingen verlegd zijn door 040 Loodgieter uit Eindhoven is de toilet uitgevlakt en betegeld door de stukadoor en tegelzetters van de 040 Groep. Het tegelwerk is uitgezocht bij ‘Tegelhandel Brabant BV’. Omdat dit onze vaste leverancier is en wij hier erg goede ervaringen mee hebben, kregen wij deze bestelling met korting. 040 Loodgieter uit Eindhoven heeft deze bestelling dan ook met korting aan kunnen bieden. Hierna is alles netjes af gekit en is heeft 040 Loodgieter uit Eindhoven het sanitair geleverd en geplaatst.

040 Loodgieter uit Eindhoven zorgt voor alles.
Bij alle klussen zorgt 040 Loodgieter uit Eindhoven dat al het materiaal geleverd wordt en dat het afwas op een professionele manier afgevoerd wordt. 040 Loodgieter uit Eindhoven werkt samen met leveranciers van topkwaliteit waar we goede ervaringen mee hebben. 040 Loodgieter is deel van bouwbedrijf 040 Groep uit Eindhoven. Naast loodgieter- werk bieden wij ook; dakdekken, tegelzetten, stuken en klussen.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2019 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.