Toilet begane grond-Kappellerstraat

Een wc boven maken zonder bestaande aansluiting: voor ons een koud kunstje.

Vandaag laten we je zien hoe we dat gedaan hebben bij één van onze klanten. Kijk je mee? Wij laten zien dat het aanleggen van een tweede toilet vrijwel altijd mogelijk is.

Ook als er geen bestaande aansluiting is.

Onze klanten wilden een extra wc

040 Loodgieter uit Eindhoven is gevraagd door een klant uit Veldhoven , wonend in Kapellerstraat Noord, om op de bovenverdieping een extra toilet te plaatsen.

Het gezin, met jonge kinderen, had dit huis net gekocht. Ze misten al snel een wc op de bovenverdieping en hebben daarom onze vakmannen ingeschakeld om de klus te klaren.

Wc boven maken zonder een bestaande aansluiting

Een wc boven maken zonder een bestaande aansluiting is eigenlijk niet zo moeilijk. Met creatieve oplossingen kunnen we de riolering gemakkelijk doortrekken vanuit een bestaand toilet op de begane grond.

Om een aansluiting te maken op de riolering van beneden naar boven, moest het bestaande toilet gebroken en verlegd worden. Het bijzondere aan deze bouwconstructie is dat er weinig ruimte was voor een extra toilet, dus hebben we de tweede wc in de trapkast geplaatst.

De riolering is doorgetrokken via de spouwmuur langs de trap naar boven, waardoor er boven een tweede toilet geplaatst kon worden. Knap werk van onze gecertificeerde loodgieters!

Verruimen van het bestaande toilet én een wc boven maken

De wc op de beneden verdieping hebben 040 Loodgieters omgebouwd zodat de leiding verlegd kon worden en de ruimte groter werd. Hierdoor ontstond de mogelijkheid voor een andere indeling.

De ruimte onder de trap werd hiervoor gebruikt zodat de wc doorgebouwd kon worden in de hoek. Een geweldige oplossing: eerder ongebruikte ruimte wordt nu gebruikt, een tweede toilet is gerealiseerd én het toilet op de begane grond is nu een stuk ruimer!

Extra toilet bovenverdieping-Kappellerstraat

040 Groep: een totaalleverancier

Bij deze verbouwing heeft 040 Loodgieter het leidingwerk verzorgd. Na wat gepuzzel met de afvoer van de wc hebben onze loodgieters de PVC leidingen (ongezien) naar beneden weten te krijgen.

Nadat de leidingen verlegd zijn is het toilet uitgevlakt en betegeld door de stukadoor en tegelzetters van de 040 Groep. Doordat wij alle experts in huis hebben, kon de klus snel geklaard worden.

Wil jij ook een toilet boven aanleggen? Of heb jij een andere klus voor ons? Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak te maken.

Kosten wc verbouwen

De kosten voor het verbouwen van een wc lopen nogal uiteen. Moet bij jou ook het gehele leidingwerk omgelegd worden of gaat het enkel om vervanging van het toilet? Een gecompliceerde klus is natuurlijk wat duurder maar de kosten van een toiletverbouwing vallen erg mee.

Gemiddeld kost het verbouwen van de wc-ruimte tussen de €1500 en €3000. Goedkoper of duurder kan ook: dit is afhankelijk van jouw wensen en de huidige staat van je toilet.

Wij kunnen voorafgaand aan de verbouwing een persoonlijke offerte voor je opmaken. Vul hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Meer loodgieter-informatie

Het helpen van klanten vinden wij het mooiste wat er is. Is het niet live, dan wel op afstand via onze blogs.

We geven online tips over allerlei loodgieter-gerelateerde zaken. Dit doen we via onze Loodgieter blogs.

Geen vraag is ons te gek. Zo helpen we je graag bij:

Met ruim twintig blogs laten we je zien wat we doen en hoe je klusjes zelf kunt oplossen.

Heb je een vraag voor ons? Vul het contactformulier in en wie weet beantwoorden we jouw vraag in een volgende blog.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2021 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.