040 Loodgieter helpt u met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Daar hoort alles bij wat te maken heeft met het verwarmen van uw huis: de radiator die niet goed meer werkt of een ander probleempje? Onze verwarming intallateurs of reparateurs komen langs. Een nieuwe CV-ketel. Het oplossen van problemen met de leidingen. Of een nieuwe zonneboiler. Onze loodgieters en sanitair en verwarming installateurs staan voor u klaar. 

Repareren, leveren en installeren

Misschien denkt u erover vloerverwarming te plaatsen in uw huis. Of wellicht is uw CV-installatie aan vervanging toe. Of duurt het lang voordat de verwarming warm wordt. Ook hiervoor kunt u bij 040 Loodgieter terecht. We inventariseren uw wensen. Als het mogelijk is voeren we een reparatie uit aan de bestaande installaties. Maar we kunnen ook de installatie van nieuwe apparatuur verzorgen. Voordat we dat doen, denken we met u mee; we adviseren u we u over de best passende oplossing in uw woning of bedrijfspand. En als u kiest voor een nieuwe installatie of radiator, kunnen we u de gewenste apparatuur tegen een gunstig tarief leveren.

Onderhoud CV-ketel; verwarming installateurs

Om verschillende redenen is het verstandig om voor uw centrale verwarming een onderhoudscontract af te sluiten met 040 Loodgieter. Enerzijds wilt u wonen of werken in een veilige omgeving, anderzijds wilt u niet meer gas verbruiken dan nodig is. Bij elke onderhoudsbeurt kijken we daarom voor u hoe de ketel functioneert en maken we deze schoon. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Dit gebeurt uiteraard in overleg. Dit onderhoud aan de CV-ketel vindt eens per 2 jaar plaats.

In plaats van een onderhoudscontract kunt u ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een van onze specialisten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat om radiatoren, CV-ketels of leidingwerk? Neem dan contact met ons op via 040-2051882, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoon(*)
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Onderwerp
  Ongeldige invoer
 5. Bericht(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spam controle(*)
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.