Je gebruikt jouw wasbak in de keuken meerdere keren per dag. Een lekkage aan jouw gootsteen is daarom erg vervelend en hinderlijk. Gelukkig is het, afhankelijk van de ernst van de lekkage, meestal niet moeilijk om een lekkage aan de gootsteen zelf te verhelpen.

In deze blog leggen we je uit hoe je een gootsteenlekkage op kunt sporen en wat je kunt doen om deze te repareren.

Wij leggen je uit wat het kost om een centrale verwarming te laten aanleggen. En hoe deze kosten zijn opgebouwd. Zo heb je een duidelijk overzicht. 

Wij leggen je uit hoe je een vloerverwarming lekkage kunt herkennen en repareren. Zo ben je snel af van jouw vloerverwarming lekkage. Lees direct verder!

Badkamer

De badkamer is een lekkagegevoelige ruimte. Ga maar na: douchen, tanden poetsen, het toilet doorspoelen… Allemaal activiteiten waarvoor we water gebruiken. De badkamer is een plek waar veel waterleidingen en afvoeren samenkomen. Al deze leidingen kunnen een lekkage veroorzaken. Het is belangrijk om een badkamer lekkage snel op te sporen en te verhelpen, voordat vocht en schimmel een eigen leven gaan leiden. Wij leggen je uit hoe je dit kunt doen!

vochtig druppels

Je hebt een lekkage ontdekt en de moed zakt je in de schoenen. Begrijpelijk, want alsof een lekkage alleen nog niet vervelend genoeg is, kamp je ook nog met de gevolgen ervan. Door een lekkage ontstaan vaak vocht- en schimmelplekken op de muur die er niet alleen vies uitzien, maar ook schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Belangrijk dus, om het vocht zo snel mogelijk aan te pakken. Wij geven je alle tips en tricks.

  • pijler-installatie
  • pijler-verwarming
  • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2020 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.