Loodgieter Bladel

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Bladel en omgeving? Zoek dan niet verder! Bij 040 Loodgieter actief in Bladel staan onze deskundige loodgieters klaar om u te helpen bij al uw loodgieterswerkzaamheden, groot of klein.

Wij staan onder andere voor u klaar met het verhelpen van lekkages, repareren van CV-ketels of het aanleggen van een nieuwe kraan. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen wij uw problemen snel en efficiënt oplossen. Het maakt niet uit waar u in Bladel woont. Wij komen in de gehele gemeente, waaronder Netersel, Hapert of Hoogeloon.

Wat zijn de diensten van 040 Loodgieter?

Bij 040 Loodgieter kunnen wij u van dienst zijn bij meerdere loodgieterswerkzaamheden. Onze deskundige loodgieters staan klaar om u te helpen voor diverse klussen. Hieronder staan onze belangrijkste diensten:

Sanitair en waterleidingen diensten

Onze loodgieters zijn experts in het installeren, repareren en onderhouden van sanitaire voorzieningen en het aanleggen van waterleidingen. Of het nu gaat om het repareren van lekkende kranen, het ontstoppen van afvoeren of het installeren van nieuwe sanitaire apparaten, wij lossen uw problemen op. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het aanleggen van buitenkranen.

CV-ketel diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van CV-ketels. U kunt op ons rekenen voor een efficiënte verwarmingsoplossing in uw huis. Daarnaast bieden we snelle en betrouwbare service om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel optimaal blijft presteren.

Hieronder staan onze diensten op het gebied van CV-ketels:

040 Loodgieter: het installatiebedrijf actief in Bladel

Naast de standaard loodgietersklussen biedt 040 Loodgieter ook diverse installatiediensten aan. Onze experts staan gereed om een cv-ketel, radiator of ander systeem te installeren.

Ons team beschikt over de kennis en deskundigheid om niet alleen installaties te verzorgen, maar ook om deze nauwkeurig af te stemmen op uw specifieke wensen en behoeften.

Advies over energiebesparende oplossingen

Naast onze uitvoerende werkzaamheden kunnen wij u adviseren over de laatste energiebesparende systemen voor uw woning of pand.

Heeft u bijvoorbeeld interesse in een warmtepomp, hoogrendementsketel of een douche die water bespaard? Dan kunnen wij u hierover adviseren.

Loodgieter in Bladel nodig? Neemt contact op met 040 Loodgieter!

Heeft u een ervaren loodgieter nodig in Bladel of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met 040 Loodgieter voor al uw loodgieterswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden. Onze professionele en betrouwbare service staat voor u klaar.

Heeft u nog vragen of wilt u advies, neem dan contact op met ons via het telefoonnummer: 040-2051882 of via de e-mail op info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  Simone Jonker

  we hadden een probleem in de badkamer. Een stoom/douchecabine moest vervangen worden. Nick Dekkers reageerde en kwam op de afgesproken tijd om te kijken. Hij gaf prima advies en luisterde goed naar wat we wilden. de werkzaamheden zijn prima uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke mannen. ik had steeds het idee dat het allemaal goed zou komen en dat is ook gebeurd.
  vanmorgen is de badkamer afgekit en nu is het werk gedaan.
  ik beveel dit bedrijf van harte aan.
  wij zijn heel tevreden.
  BEDANKT mannen.

  Erik

  Snel en vakkundig tegen een nette prijs!

  Een belletje was genoeg om onze gesprongen buitenleiding weer gemaakt te krijgen. Uiteindelijk bleken er 2 gaten te zitten waarvan 1 op een vervelende plaats maar niks is te gek en ook dat gat werd professioneel en snel gemaakt.

  Heel vriendelijk en steeds weer een stapje verder denken hoe zaken op te lossen en voorkomen zonder dat je daar ook maar iets van op de rekening terug vind. Top bedrijf!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×