Loodgieter Bergeijk

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Bergeijk? Neem dan contact op met 040 Loodgieter. U kunt bij ons terecht voor diverse loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Wij zijn actief in de gehele gemeente, het maakt dus niet uit of u in Bergeyk-Hof, Luyksgestel, Riethoven of Bergeyk-Loo woont.

Wij zijn een ervaren loodgietersbedrijf uit de regio en we werken met zeer deskundig personeel.

Bekijk de ‘beoordelingen’ van onze klanten.

Wat voor werkzaamheden verricht 040 Loodgieter?

Wij zijn beschikbaar voor diverse loodgieterswerkzaamheden in Bergeijk. Deze werkzaamheden omvatten verwarming, installatie, sanitair, reparatie, onderhoud en het vervangen van waterleidingen. Hieronder gaan we dieper in op deze werkzaamheden.

Het verhelpen van lekkages

Wij kunnen u helpen met het verhelpen van lekkages. Heeft u bijvoorbeeld last van een lekkage in de keuken, een lekkage in de CV-leiding of een lekkage van in de waterleiding? Dan kunnen wij u van dienst zijn.

Dit doen wij onder meer met het vervangen van beschadigde leidingen, het aandraaien of vervangen van fittingen, het repareren van lekkende kranen, het afdichten van lekken met behulp van afdichtmiddelen of het solderen van kapotte verbindingen.

Aanleggen van kranen en leidingen

040 Loodgieter kan u ook helpen met het aanleggen van diverse leidingen en kranen. Wilt u bijvoorbeeld een buitenkraan aanleggen of een waterleiding aanleggen? Neem dan contact met ons op.

U kunt rekenen op een betrouwbare service en hoogwaardig vakmanschap. Laat het aanleggen van leidingen en kranen over aan onze experts, zodat u zorgeloos kunt genieten van een goed functionerend en betrouwbaar watersysteem.

Installatiebedrijf in Bergeijk

Naast loodgieterswerkzaamheden, neemt 040 Loodgieter ook verschillende installatiewerkzaamheden voor zijn rekening in Bergeijk. Wij kunnen u van dienst zijn bij het installeren van radiatoren, cv-ketels, zonneboilers en warmtepompen.

CV-ketel werkzaamheden

Ons bedrijf biedt diverse diensten aan op het gebied van cv-ketels. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren met betrekking tot cv-ketels:

Advies over duurzaamheid

Naast uitvoerende werkzaamheden kunt u 040 Loodgieter ook bereiken voor advies. Wij geven graag advies over de meest recente en geavanceerde energiebesparende oplossingen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Zonneboilers
 • Diverse warmtepompen
 • Hoogrendementsketel
 • Waterbesparende douches

Neem contact op met 040 Loodgieter voor al uw klussen in Bergeijk

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in de omgeving van Bergeijk? Dan zit u bij 040 Loodgieter goed! Wij zijn actief door bijna heel Noord-Brabant en in het noorden van Limburg. U kunt ons loodgietersbedrijf bereiken voor verschillende loodgieterswerkzaamheden en installatiewerkzaamheden.

Weet u al precies wat voor klus u heeft? Vul dan het onderstaande offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft u nog andere vragen of wilt u advies? Dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon op: 040-2051882 of via de e-mail op info@040loodgieter.nl.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Snelle service

  Veelgestelde vragen

  Uitgelichte reviews

  van Loon

  Mijn lekkende dakkapel is snel en accuraat gerepareerd.
  Snelle service, betrouwbaar advies, meedenken om het probleem op te lossen, heel positief.

  J. D.

  Onderhoud CVketel. Gister gebeld, vandaag opgelost! Na zessen, zodat ikzelf geen vrij hoefde te nemen.

  Harde werkers, helder, sympathiek, efficiënt, niet te duur. Echt toppie. Direct servicecontract afgesloten. Màximale score op alle punten!

  José van Ormondt

  Perfect geholpen met de installatie van mijn gasfornuis. Ik geloof dat hij Ton heet!,?

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×