Een lekkende kraan vervangen, een badkamer renoveren of vernieuwen, een cv-ketel vervangen of een riool ontstoppen. Allemaal klussen waarbij de hulp van een ervaren loodgieter goed van pas komt. Heeft u ook dit soort klussen en bent u op zoek naar een loodgieter in Veldhoven of in de omgeving, dan zijn wij van 040 Loodgieter u graag van dienst.

Wij hebben vakkundige loodgieters in Veldhoven en omgeving. Of het nu gaat om een lekkage, aanleggen van waterleidingen of repareren van kranen, 040 Loodgieter Veldhoven is er voor je.

Waterhardheid in Veldhoven

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Veldhoven is de gemiddelde waterhardheid 5,77 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater weinig kalk bevat en zacht water is.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 is er sprake van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Ligt de zuurgraad van het water tussen de 7 en 14, dan is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Veldhoven is tussen de 7,86 en 8,08 pH, waardoor het basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder smaakt? 040 Loodgieter Veldhoven komt direct bij u langs om het probleem op te lossen.

Waterhardheid Veldhoven 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

Naast het repareren en onderhouden van uw watervoorzieningen, geven wij u ook graag advies over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

 • Zonneboilers;
 • Zonnepanelen;
 • Aardwarmtesystemen;
 • Luchtbehandelingsinstallaties;
 • Warmtepompen voor lucht en water;
 • HR ketels;
 • Spaardouches.

Loodgieter met spoed in Veldhoven

Warm water uit de kraan, een toilet dat doorspoelt en een verwarming die zorgt voor een aangename temperatuur, het is voor ieder zo vanzelfsprekend. Totdat u te maken krijgt met een lekkage of een storing. Gelukkig hebben wij naast onze normale loodgietersdiensten ook een speciale spoedservice, waardoor wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Voor onze spoedservice kunt u ons bellen op het nummer 040-2051882. Wij zullen zo snel mogelijk een van onze loodgieters uw kant op sturen om het probleem direct te verhelpen.

Neem contact op met 040 Loodgieter in Veldhoven

Op zoek naar een vakkundige loodgieter in Veldhoven en omgeving? Wij staan 24 uur per dag tot uw beschikking. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 040-2051882 en per mail zijn wij te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Veldhoven

Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u graag weten wat de beste aanpak is? Wij gaan graag met u in gesprek om de beste aanpak te bespreken en u te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Onze specialisten zullen dit advies vervolgens uitwerken om alles naar uw wensen te maken.

Offerte loodgieter in Veldhoven

U kunt bij 040 Loodgieter Veldhoven zowel terecht voor het aanleggen van een nieuwe badkamer als voor het onderhoud, reparatie of verstopping van een leiding of afvoer. Weet u al helemaal hoe u het wilt hebben? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel contact met u opnemen.  

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.