Heeft u een lekkende kraan, doorboorde waterleiding, wordt het water in de douche niet meer warm of moet er een complete vloerverwarming of badkamer worden aangelegd? Bij 040 Loodgieter Eindhoven bent u helemaal aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij al uw loodgietersklussen in de regio Eindhoven. Ook voor het aanleggen van installaties zoals verwarming, watervoorziening, warmtepompen en sanitaire of elektrische installaties bent u bij 040 Loodgieter Eindhoven aan het juiste adres. Heeft u een klus liggen waarvoor u de hulp van een loodgieter uit de omgeving Eindhoven nodig heeft? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waterhardheid in Eindhoven

De hardheid van water wordt in Nederland uitgedrukt in Duitse graden hardheid (ºdH). De waterhardheid geeft de hoeveelheid kalk en magnesium in water aan. In Eindhoven is de totale hardheid van het drinkwater tussen de 5,49 ºdH en 6,05 ºdH. Dit betekent dat het drinkwater zacht water is en weinig kalk bevat.

De zuurgraad van water wordt uitgedrukt in pH-waarde. Indien de waarde lager is dan 7 spreken we van zuur water. Is de waarde gelijk aan 7 dan is het water pH-neutraal. Wanneer de zuurgraad tussen de 7 en 14 ligt, is het water basisch. De zuurgraad van het drinkwater in Eindhoven is tussen de 7,86 en 8,08 pH, waardoor het altijd basisch is. Heeft u het idee dat uw drinkwater zuurder of harder van smaak is? 040 Loodgieter Eindhoven komt direct bij u langs om het probleem te verhelpen.

 Waterhardheid Eindhoven 040 Loodgieter

Duurzaamheid en energiebesparing

De loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven kunnen naast het verhelpen van verstoppingen of lekkages ook informeren over de nieuwste en modernste energiebesparende oplossingen, zoals:

 • Zonneboilers;
 • Zonnepanelen;
 • Warmtepompen voor lucht en water;
 • HR ketels;
 • Spaardouches.

Loodgieter met sp040Loodgieter Eindhoven vloerverwarmingoed in Eindhoven

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om met een verstopping, lekkage of Cv-ketel storing te zitten. Daarom hebben wij naast onze normale loodgietersdiensten ook een speciale spoedservice waar onze loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar staan. Of het nu gaat om een kleine of om een grote loodgietersklus, de ervaren loodgieters van 040 Loodgieter Eindhoven zijn u graag van dienst. Voor onze spoedservice kunt u ons bellen op het nummer 040-2051882. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk een van onze ervaren loodgieters uw kant op sturen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op met 040 Loodgieter in Eindhoven

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter in Eindhoven of ergens anders in de regio Eindhoven? Neem dan gerust contact op met 040 Loodgieter Eindhoven. Onze ervaren loodgieters zijn u graag van dienst.

Persoonlijk advies bij Loodgieter Eindhoven

Heeft u een grote klus en zou u hierbij graag een passend advies op maat willen hebben? Ook hiermee kunnen wij u verder helpen. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw klus. Vul onderstaand contactformulier in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen.

Offerte loodgieter in Eindhoven

U kunt bij 040 Loodgieter Eindhoven terecht voor zowel het aanleggen van een nieuwe installatie en het onderhoud als voor reparatie of verstopping van een leiding of afvoer. Heeft u uw plannen al helemaal in uw hoofd zitten? Vraag hieronder gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en snel iets van ons laten horen.

 

 1. *
  Ongeldige invoer
 2. *
  Ongeldige invoer
 3. *
  Ongeldige invoer
 4. *
  Ongeldige invoer
 5. *
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer
 7. *
  Ongeldige invoer
 8. Spam controle*
  Ongeldige invoer

 • pijler-installatie
 • pijler-verwarming
 • pijler-sanitair

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Loodgieter vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Loodgieter met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Loodgieter door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›


Gegevens
Habraken 2321 L
5507 TK Veldhoven
040-2051882
info@040loodgieter.nl

Copyright © 2022 www.040loodgieter.nl
Sitemap

040 Loodgieter
040 Loodgieter 5/ 5 based on 1 9 ratings.